Ce pre╚Ťuri ╚Öi de unde cumperi console jocuri mai vechi ├«n 2024? Xbox, Playstation

preturi console jocuri vechi

├Än lumea jocurilor video, pasiunea pentru nostalgia oferit─â de console precum Xbox 360, Xbox One, PlayStation Vita, PlayStation 2, PlayStation 3 ╚Öi PlayStation 4 nu se stinge niciodat─â. ├Än 2024, aceste platforme r─âm├ón ancorate ├«n inimile juc─âtorilor ╚Öi sunt c─âutate cu ├«ncredere pentru a redescoperi amintiri de neuitat. Acest articol te va c─âl─âuzi prin labirintul pre╚Ťurilor ╚Öi surselor de unde po╚Ťi achizi╚Ťiona aceste bijuterii ale gamingului retro. A╚Öadar, preg─âte╚Öte-te s─â faci o c─âl─âtorie ├«n timp ╚Öi s─â redescoperi magia jocurilor clasice!

Pre╚Ť consol─â jocuri Playstation 3

playstation 3

PS3 este una dintre cele mai bune console jocuri din toate timpurile, iar acum c─â este clasificat─â oficial ca fiind un sistem retro, tot mai mul╚Ťi oameni se intereseaz─â s─â vad─â despre ce este vorba. Fie c─â este vorba de Metal Gear Solid 4, God of War Ascension, The Last of Us sau Ratchet and Clank, exist─â un ├«ntreg univers de jocuri de explorat pe PlayStation 3. Dar nu este u╚Öor s─â g─âse╚Öti valoarea unei console jocuri PS3. Exist─â diferite modele, unele capabile s─â joace jocuri PS2, altele nu, diferite dimensiuni ale hard disk-ului, iar faptul c─â ave╚Ťi sau nu cutia joac─â un rol important. Pre╚Ťurile PS3 variaz─â ├«ntre 250 de lei ╚Öi 1000 de lei. Motivele pentru aceast─â mare diferen╚Ť─â de pre╚Ťuri sunt multiple. ├Än primul r├ónd, exist─â mai multe modele de v├ónzare cu am─ânuntul diferite. Mai ├«nt├ói a ap─ârut consola PS3 original─â, supranumit─â ÔÇ×gras─âÔÇŁ din cauza dimensiunilor sale robuste. Dup─â aceea a venit modelul slim, apoi, spre sf├ór╚Öitul ciclului de via╚Ť─â, s-a n─âscut super slim. Asta ├«nseamn─â trei modele diferite, toate oferind factori de form─â diferi╚Ťi. Dac─â dori╚Ťi s─â juca╚Ťi jocuri PlayStation mai vechi, modelele slim ╚Öi super slim nu vor putea face putea face acest lucru. Po╚Ťi g─âsi o consol─â gaming playstation 3 ├«ntr-o stare bun─â aici.

Pre╚Ť consol─â jocuri Playstation 4

playstation 4

├Än timp ce PlayStation 5 este cea mai recent─â consol─â jocuri de la Sony, PlayStation 4 este ├«nc─â pe pia╚Ť─â, cel pu╚Ťin ca sistem second-hand. ├Äntrebarea este: ar trebui s─â cump─âra╚Ťi o consol─â gaming PS4 ├«n 2024? Pre╚Ťul unei console jocuri PS4 folosite variaz─â ├«ntre 700 lei ╚Öi 1200 de lei, ├«n func╚Ťie de model, capacitatea de stocare ╚Öi starea acesteia. Vezi ofertele la PS 4 pe olx aici.

Pre╚Ť consol─â jocuri Playstation Vita

ps vita

C├ót valoreaz─â o consol─â jocuri PS Vita ├«n zilele noastre ╚Öi mai vrea cineva o consol─â PS Vita? Pre╚Ťul unui PS Vita poate ├«ncepe de la 550 de lei ╚Öi poate ajunge la peste 1000 lei, ├«n func╚Ťie de calitate, stare ╚Öi dac─â este ambalat ├«n cutia original─â. Un PS Vita Slim (PCH-2000) valoreaz─â de la 650 de lei ├«n sus, ├«n func╚Ťie de faptul c─â consola este v├óndut─â singur─â sau face parte dintr-un pachet cu cutie. Noul dispozitiv portabil este cu 20% mai sub╚Ťire ╚Öi cu 15% mai u╚Öor, dar ecranul OLED a fost ├«nlocuit cu un ecran LCD mai ieftin. Po╚Ťi cump─âra un PS Vita pentru 500 lei aici.

Pre╚Ť consol─â jocuri Xbox 360

xbox 360

Xbox 360 a fost una dintre cele mai bune console de jocuri ale timpului s─âu; a dus jocurile la un nivel complet nou, iar odat─â cu aceasta au venit ╚Öi multe v├ónz─âri. A╚Öadar, poate v─â ├«ntreba╚Ťi c├ót valoreaz─â un Xbox 360? ├Än prezent, Xbox 360 se vinde la un pre╚Ť cuprins ├«ntre 200 ╚Öi 300 de lei, ├«n func╚Ťie de stare ╚Öi de tipul de Xbox 360 pe care ├«l ave╚Ťi. Microsoft a lansat Xbox 360, Xbox 360 Elite, Xbox 360 Slim ╚Öi, ├«n cele din urm─â, Xbox 360 E, iar fiecare dintre acestea se vinde la pre╚Ťuri individuale. Ca orice consol─â pe care dori╚Ťi s─â o vinde╚Ťi, totul depinde de starea acesteia ╚Öi dac─â ave╚Ťi toate controllerele, manualele ╚Öi cablurile. De exemplu, un Xbox 360, f─âr─â cutie, f─âr─â controllere ╚Öi f─âr─â cabluri se poate vinde cu doar 150 de lei. Po╚Ťi gasi un xbox 360 ├«n stare bune pe site-urile de anun╚Ťuri. (https://www.olx.ro/oferte/q-xbox-360/)

Pre╚Ť consol─â jocuri Xbox One

xbox one

S─â arunc─âm o privire asupra pre╚Ťurilor fiec─ârei console Xbox ├«nainte de a intra ├«n detalii. Un factor important de luat ├«n considerare atunci c├ónd decide╚Ťi dac─â un Xbox One este potrivit pentru dumneavoastr─â este raportul calitate-pre╚Ť. Xbox One S cost─â 1400 de lei, ├«n timp ce Xbox One X cost─â 3000 de lei. Xbox One S All-Digital de 1200 de lei este o op╚Ťiune mai ieftin─â care nu are unitate de disc. Xbox One original nu mai merit─â luat ├«n considerare, deoarece este vechi ╚Öi nu are caracteristici precum Xbox One S. ├Än acest moment, consolele gaming Xbox One sunt v├óndute la pre╚Ť redus. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â, ├«n ianuarie 2022, Microsoft a anun╚Ťat c─â nu va mai produce noi console Xbox One. Din acest motiv, consolele vor deveni disponibile pe pia╚Ťa liber─â, unde pre╚Ťurile se pot schimba foarte mult. Pre╚Ťul de v├ónzare al consolei gaming Xbox One este acela╚Öi cu cel al noilor Xbox Series X ╚Öi Series S. A╚Öadar, dac─â dori╚Ťi cea mai nou─â consol─â Xbox, cel mai bine este s─â cump─âra╚Ťi una dintre acestea ├«n schimb. Po╚Ťi g─âsi o consol─â Xbox One ├«n stare bun─â aici.

Pre╚Ť consol─â jocuri Xbox One X

xbox one

Consola de jocuri Xbox One X de la Microsoft a debutat ├«n 2017 la un pre╚Ť de lansare de 3500 de lei. Dar, de-a lungul timpului, pre╚Ťul consolei gaming nu a sc─âzut foarte mult, dar acum pute╚Ťi cump─âra un pachet Xbox One X pentru 3000 de lei. Un nou pachet include un Xbox One X de 1TB, joc Jedi: Fallen Order, ╚Öi un joc pe care probabil c─â l-ai fi cump─ârat oricum. Acest pachet este mai pu╚Ťin costisitor dec├ót s─â cumperi jocul nou pentru 200 de lei ├«n afara acestui pachet. Oferte Xbox one X aici.

Concluzie

├Än concluzie, ├«n 2024, consolele de gaming vechi, precum cele men╚Ťionate, sunt disponibile la pre╚Ťuri competitive ╚Öi din surse variate. Oportunit─â╚Ťile de a achizi╚Ťiona aceste dispozitive sunt numeroase, oferind juc─âtorilor ╚Öansa de a experimenta din nou jocurile clasice. Acest articol a prezentat informa╚Ťii esen╚Ťiale pentru cei interesa╚Ťi s─â ├«╚Öi completeze colec╚Ťiile sau s─â se ├«ntoarc─â la titlurile favorite din trecut. Cu resursele potrivite, pasiona╚Ťii de gaming pot redescoperi cu u╚Öurin╚Ť─â amintirile pre╚Ťioase ale jocurilor clasice ├«n 2024.