Care este cea mai bun─â consol─â jocuri retro?

consola jocuri retro

Cele mai bune console de jocuri retro v─â permit s─â juca╚Ťi cele mai bune jocuri. Dar care este cea mai bun─â pentru tine?

Cele mai bune console retro celebreaz─â designul ╚Öi forma consolelor de jocuri clasice, precum ╚Öi faptul c─â ne permit s─â juc─âm cu u╚Öurin╚Ť─â jocuri clasice. Acest lucru poate include remake-uri de jocuri vechi ╚Öi console retro, precum ╚Öi console de jocuri noi concepute pentru a juca pe jocuri ╚Öi jocuri emulate.

Aceste sisteme de jocuri retro de top sunt ideale pentru designerii de produse ╚Öi jocuri video care au nevoie de inspira╚Ťie. Deciziile de proiectare ale dezvoltatorilor ╚Öi designerilor din anii ÔÇÖ70, ÔÇÖ80 ╚Öi ÔÇÖ90 continu─â s─â influen╚Ťeze jocurile ╚Öi produc─âtorii de console ╚Öi ast─âzi. Acestea sunt cele mai bune console de jocuri retro pre├«nc─ârcate existente pe pia╚Ť─â:

Cele mai bune console jocuri retro

The Best Retro Video Games Ever (1978 - 2000 )

Cele mai bune console retro pe care le-am ales aici sunt un amestec de mini-replici ale consolelor de jocuri de top de alt─âdat─â. Acestea nu numai c─â vin cu jocuri preinstalate, dar sunt modele exacte ale consolelor clasice, permi╚Ť├óndu-ne s─â vedem ├«n detaliu cum au fost proiectate aceste aparate.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea a ceva mai puternic, atunci Nintendo Switch este o alegere bun─â, deoarece are o mul╚Ťime de jocuri clasice emulate ╚Öi ref─âcute.

├Än aceste recenzii am analizat c├ót de bine emuleaz─â fiecare dispozitiv retro jocurile incluse, calitatea finisajelor de pe replic─â ╚Öi calitatea general─â de construc╚Ťie a fiec─ârei console.