Asus ROG Ally disponibil și în România

asus rog ally pret romania

În lumea gaming-ului, un aspect esențial este să ai un dispozitiv potrivit pentru a te bucura de jocurile preferate, indiferent de locație. Este o veste bună pentru gameri, deoarece consola Asus ROG Ally a devenit disponibilă și în România. Cu această consolă de gaming, poți experimenta plăcerea jocurilor oriunde te-ai afla. Asus ROG Ally aduce performanțe puternice și portabilitate optimă pentru a satisface cerințele fiecărui gamer serios.

De unde poți cumpăra Asus ROG Ally în România?

Este o veste excelentă pentru pasionații de gaming din țară: consola Asus ROG Ally este disponibilă acum și în România. Aceasta poate fi achiziționată prin intermediul magazinului online Emag la precomandă, la un preț de 3999 de lei. Astfel, ai oportunitatea de a te bucura de experiența de gaming de neegalat oferită de Asus ROG Ally.

Preț și modele disponibile ROG Ally în România

Consola de jocuri portabilă ROG Ally de la Asus va fi lansată pe data de 13 iunie 2023. Aceasta va fi disponibilă în două configurații diferite: o versiune standard la prețul de 599$ (~ 2400 lei) și o versiune mai puternică la prețul de 699$ (~2800 lei) , ambele având aceeași capacitate de stocare de 512GB NVMe.

Asus ROG Ally este concepută pentru a fi portabilă și ușor de transportat, astfel încât gamerii pot bucura de jocurile lor preferate oriunde și oricând. Aceasta va fi compatibilă cu o gamă largă de jocuri disponibile pe platforma Steam, oferind astfel o selecție vastă de titluri pentru a satisface preferințele fiecărui jucător.

Ce este ROG Ally?

ROG Ally este o consolă de gaming de ultimă generație creată de compania Asus, care va fi lansată pe 13 iunie 2023. Această consolă oferă o experiență de gaming de neegalat și este destinată gameriilor pasionați care doresc să se bucure de jocurile lor preferate în orice loc și în orice moment.

Asus ROG Ally se remarcă prin performanțe puternice și portabilitate optimă. Consola este echipată cu componente de înaltă performanță, inclusiv procesoare și plăci grafice de ultimă generație, asigurând rularea fluentă a jocurilor intensive și afișarea unei grafici de înaltă calitate.

Un alt aspect important al Asus ROG Ally este portabilitatea sa. Cu un design compact și ușor, consola poate fi transportată cu ușurință în diferite locații, permițând gamerilor să se bucure de jocuri oriunde se află. Indiferent dacă ești în călătorie, în parc sau acasă la prieteni, Asus ROG Ally îți oferă libertatea de a te bucura de jocurile tale preferate în orice moment.

Consola Asus ROG Ally este compatibilă cu o gamă largă de jocuri disponibile pe platforma Steam, oferind astfel o selecție vastă de titluri pentru a satisface gusturile fiecărui gamer. De asemenea, consola vine echipată cu un display imersiv, care oferă o experiență vizuală captivantă și detaliată.

Cum se compară ROG Ally cu alte console gaming

Consola Asus ROG Ally se remarcă prin mai multe aspecte care o fac deosebită față de alte console de gaming de pe piață.

  1. Performanțe puternice: Asus ROG Ally este echipată cu procesoare de ultimă generație și tehnologii avansate, oferind performanțe superioare în jocuri. Acest lucru permite jucătorilor să se bucure de grafică de înaltă calitate, rezoluție excelentă și rate de cadre rapide.
  2. Portabilitate remarcabilă: Consola este concepută pentru a fi portabilă, permițând jucătorilor să se bucure de jocuri oriunde și oricând. Dimensiunile compacte și designul ergonomic fac ca Asus ROG Ally să fie ușor de transportat și manevrat.
  3. Compatibilitate cu jocurile Steam: Consola Asus ROG Ally este compatibilă cu platforma Steam, care oferă o gamă vastă de jocuri din diferite genuri. Jucătorii pot accesa o bibliotecă bogată de titluri populare și pot explora noi aventuri în universul gaming-ului.
  4. Capacitate de stocare generoasă: Ambele variante ale consolei ROG Ally vin cu o capacitate de stocare de 512GB, oferind spațiu suficient pentru a păstra numeroase jocuri, salvări și alte fișiere importante.
  5. Opțiuni de configurare: Asus ROG Ally vine în două variante, cu diferite nivele de performanță și specificații. Aceasta permite jucătorilor să aleagă versiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor lor de gaming.

Prin urmare, Asus ROG Ally se evidențiază prin performanțele sale puternice, portabilitatea excelentă și opțiunile de configurare, oferind o experiență de gaming deosebită.

Concluzie

Consola Asus ROG Ally este acum disponibilă și în România, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de jocurile tale preferate oriunde te-ai afla. Cu designul său impecabil, performanța excepțională și durabilitatea remarcabilă, acest companion de gaming este pregătit să revoluționeze modul în care experimentezi gamingul. Precomandă consola portabilă Asus ROG Ally de pe Emag la precomandă și descoperă plăcerea jocurilor într-un mod complet nou.

ASUS ROG Ally Price Leaks - How Did it Get So Low?

Întrebări frecvente

Este ASUS ROG Ally disponibil în România?

Da, ASUS ROG Ally este acum disponibil în România pe site-ul emag, aducând cea mai bună experiență de gaming.

Pot conecta Asus ROG Ally la televizor sau monitor extern?

Da, Asus ROG Ally are porturi HDMI și USB-C, permițându-ți să o conectezi la un televizor sau monitor extern pentru a te bucura de jocuri pe un ecran mai mare.

Este consola Asus ROG Ally compatibilă cu toate jocurile disponibile?

Majoritatea jocurilor disponibile pe platforma Steam pot fi jucate pe Asus ROG Ally. Cu toate acestea, anumite jocuri pot necesita o compatibilitate specifică.

Care este capacitatea de stocare a consolei Asus ROG Ally?

Consola Asus ROG Ally vine în două versiuni de stocare: 256 GB și 512 GB. Poți alege versiunea care corespunde nevoilor tale de stocare.