Game Pass Rom├ónia – Xbox, Playstation, Nintendo

cumpara game pass

Cumpără abonamente online Game Pass România pentru Xbox, Playstation sau Nintendo de la partenerii noștri sau direct de pe site-ul nostru.

Subscrip╚Ťie Playstation Plus pentru Playstation

Cump─âr─â PlayStation Network Card

Subscrip╚Ťie Game Pass pentru Xbox

Subscrip╚Ťie pentru Nintendo Online

Atentie! Acesta este un produs digital care nu dispune de CD/DVD, livrarea se face electronic prin e-mail. Dac─â nu a╚Ťi primit cheia de produs prin e-mail, v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi folderul de spam. Dac─â nu a╚Ťi primit cheia de produs, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi asisten╚Ťa pentru clien╚Ťi.

Which is BETTER Now?! - PlayStation Plus vs Xbox Game Pass

Cât costă Xbox Live?

Pute╚Ťi achizi╚Ťiona un abonament pe o lun─â pentru 9,99 dolari, un abonament pe trei luni pentru 24,99 dolari ╚Öi un abonament pe un an pentru 59,99 dolari.

Cât costă Playstation Plus?

PlayStation Plus is trei niveluri de subscrip┼čii, fiecare cu costuri diferite. Pute┼či alege s─â pl─âti╚Ťi pentru o lun─â (9,99 dolari/lun─â), trei(14,99 dolari/lun─â) sau 12 luni(17,99 dolari/lun─â) la un moment dat.

Cât costă Nintendo Switch Online?

Nintendo Switch Online este disponibil pentru 3,99 USD pe lun─â sau 19,99 USD pe an, iar un abonament de familie pentru mai mul╚Ťi utilizatori este de 34,99 USD pe an.

Ce este Playstation Network?

PlayStation Network (PSN) este un serviciu online pentru consolele PlayStation dezvoltat de Sony Computer Entertainment. PSN permite utilizatorilor să descarce jocuri, să cumpere și să închirieze filme și TV shows, să acceseze servicii de streaming muzical, să joace jocuri multiplayer online și să comunice cu prietenii prin intermediul chat-ului vocal sau text. De asemenea, PSN oferă și servicii premium precum PlayStation Plus, care oferă acces la jocuri gratuite, oferte speciale și alte beneficii.