Cum sa configuram reteaua intre o consola PS3 si PC

August 3, 2016 consolegaming No comments exist

 

роутер+xbox 360 FTP

In acest tutorial voi incerca sa explic cum putem  transferam jocurile din calculator in hardul unei console playstation 3, util mai ales pt jocurile care au fisere mai mari de 4 GB care nu pot fi copiate pe hard extern formatat FAT 32.

Dupa ce ati conectat in retea PC-ul si consola avem nevoie de:

  1. Filezilla FTP client 
  2. Mangerul multiman, care are integrat FTP server pentru a ne putea conecta la consola prin FTP.

Se instaleaza Filezilla si apoi urmam calea Edit>Settings>Transfers “Maximum simultaneus transfers” pe 2, pentru a nu bloca transferul pe consola.
Instalati Multiman pe consola, folosind un stick usb il instalati de la optiunea Install Package files.

Pasii pentru a transfera fisierele sunt urmatorii:

1. Pentru a putea transfera pe consola continutul avem nevoie de adresa ip alocata acesteia si o putem gasii in 2 locuri: in Sistem – Sistem Information sau in meniul Multiman la Sistem Information, dupa aflarea adresei lansam meniul Multiman si ne mutam la calculator.

2. La calculator lansam programul FileZilla si la la Host introducem adresa ip de pe consola. Selectati QuickConnect. In dreapta va aparea continutul consolei daca fillezilla se contecteaza la consola.

GDFGDFgdfgdfGdfgdfgGDFGDFg

Daca nu va puteti conecta cu FileZilla, setati la Edit>Settings>Connection>FTP-Transfer mode pe Active si incercati din nou.

3. Jocurile trebuiesc copiate in   /dev_hdd0/GAMES . Navigati in partea stanga unde aveti directorul cu jocul, click dreapta pe directorul ce doriti sa il transferati si Upload. In fereastra de jos va aparea pregresul si viteza cu care se efectueaza transferul fisierelor. Aveti grija sa nu puneti folder in folder deoarece managerul Multiman nu va recunoaste jocul, scanarea facanduse direct in folderul care a fost copiat.

4. Dupa terminarea transferului revenim la consola unde in tabul GAMES apasam pe butonul Refesh, daca totul a fost facut cum trebuie sub refresh ar trebui sa apara jocul nostru.

5. Selectam jocul, apoi consola paraseste meniul Multiman revenind la meniul sau principal XMB si daca o sa navigam in meniul Games vom observa ca in locul unitatii noastre optice apare jocul selectat in multiman. Apasam X si incepem Joaca!

Pentru o viteza de transfer optima recomand transferul sa se efectueze cu cablu viteza Wireless fiind de maxim 3 Mb.

Multumesc si multa bafta la joaca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *